Trabajos de mantenimiento: batería del Casas y preparación de la Tuisa para la ITV

Publicado por Lluís Cuesta en

Hola a tots !!! Algunes imatges d’ahir dissabte 25/09 del torn de treball que varem tenir a Sabadell. Al matí varem aprofitar per col·locar la nova bateria que es va comprar pel Casas, tot i que el Casas no va voler arrencar de manera que haurem de comprar la segona també, tampoc s’ha pogut salvar. Això ja serà la setmana que vé. A la tarda es va aprofitar per preparar la Tuisa per a la ITV de dimecres vinent. Inflat de pneumàtics davanters i revisió general del vehicle però sorpresa, la llum de la placa de matrícula no funcionava. Després de força estona es va poder solucionar. Altres tasques canvi de miralls del proto exterior i interior, l’interior es va trencar en el rodatge d’Agost i retirada filtres dels fluorescents que també es van col·locar per al rodatge. Finalment es va escombrar i fregar la Tuisa, llesta per tant per passar l’ ITV.

Categorías: CasasTuisa

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.