Estrep del Chausson i motor d’arrencada de la Savita.

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Texte: Lluís Cuesta. Fotos: Lluís Cuesta i A.G.Masip

bloc-1610-27-01

Després d’una jornada d’endreçament d’eines avui s’ha procedit amb el Chausson. Els presents, Albert González, Manel Aragonés, Miguel Atencia, Jordi Magrí i un servidor (encara que a última hora i més aviat per a destorbar) han començat amb l’estrep d’accés de la part posterior. S’ha retirat l’estructura podrida a cop de radial i s’ha preparat una estructura tubular per reemplaçar l’antiga, que ha quedat presentada i subjecte amb sargents, per a un posterior revestiment amb les xapes de l’esglaó.

En Jordi Magrí ha desmuntat el motor d’arrencada de la Savita per esbrinar la causa del seu no-funcionament. Al final de la jornada encara estavem en dubte.

bloc-1610-27-07


0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.