8è Ral.libús de Sabadell

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquest any hem tornat a celebrar el Ral.libús de Sabadell amb un format reduït a una jornada, el diumenge 4 de setembre, però en absolut mancat de novetats: un Pegaso 6038 ex-EMT de Madrid i un Renault PR.100.2 preservat per Sarbus han marcat la diferència amb edicions anteriors.

Un total de 10 participants han prestat servei a una selecció de les línies habituals del Ral.li, heu-los aquí ordenats per antiguitat:
(Gràcies a en Xavier Guimerà per les fotos)

La jornada es va desenvolupar amb normalitat i molta calor. La Tuisa va ser baixa a darrera hora per una pèrdua de líquid refrigerant, afortunadament sense conseqüències. Aquí unes quantes fotos més del nostre Ral.li, totalment altruista i voluntari.

I això és tot fins la propera edició!


0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.