Nova preservació del soci d’ARCA Joan Cols: el Pegaso 6038 ex-EMT1030

Publicado por Ot Triviño en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Joan Cols posa davant del seu Pegaso 6038, un cop aparcat a la nau, després d’un trasllat de divuit hores pels seus propis mitjans des de Madrid.

Avui al vespre hem rebut amb joia i sorpresa a la Nau 2 un nou vehicle preservat: el Pegaso 6038 ex-EMT 1030 i ex-Pedro Orellana, qui l’havia posat a la venda fa uns mesos amb gran aflicció per no poder fer-se càrrec. La història de la preservació de l’EMT 1030 comença l’any 2003, quan Pedro Orellana salva de la ferralla un Pegaso 6035 de Cabrero i un Pegaso 6038 ex-EMT guardant-los a una granja. Amb gran esforç econòmic per la seva part restaura el vehicle a la condició que veiem a les fotos l’any 2004 mentre que acaba cedint el 6035 a la col.lecció de l’EMT de Fuencarral.

En aquest estat va trobar en Pedro Orellana el seu Pegaso 6038 l’any 2003.

Cal deixar clar als socis que l’autobús NO ha estat preservat per ARCA, sino per un dels seus socis, en Joan Cols. Això no vol dir que no tinguem cap interés, més aviat al contrari! Farem el que podrem per què el nouvingut estigui a gust entre nosaltres, i si no, mireu quins ullets li fa en José Burgos… La nostra enhorabona a Joan Cols i una abraçada a Pedro Orellana des de Barcelona.

Categorías: General

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.