Festa del comerç al carrer a Creu Coberta

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

1604-23-creu-coberta

El cap de setmana del 23 i 24 d’abril va tenir lloc com cada any la Festa del Comerç al carrer Creu Coberta. El carrer queda totalment tallat i les botigues munten la seva parada al carrer, a més d’altres activitats d’animació. El nostre Casas va prendre part a l’activitat conjuntament amb el Chausson 59 de la Fundació TMB, i el seu paper principal va ser la de promoció de la propera edició del Ral.li d’Autobusos Clàssics de Barcelona a Caldes de Montbui.

Vam aprofitar l'ocasió per muntar parada de venda de miniatures.

Vam aprofitar l’ocasió per muntar parada de venda de miniatures).

bloc-150418-creucoberta


0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.