Reparació del tacògraf del Casas

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

(3)

(3)

Aquest dissabte s’ha procedit a substituir el tacògraf del Casas que duia anys que no funcionava (des de que es va fer l’embrague que es va partir el cable)

Bé, doncs farts de no saber a quina velocitat anàvem i per evitar alguna multa, hem substituit tot el sistema de tacògraf de cable, per un sistema de tacògraf per impulsos. Com podeu veure en la primera fotografia el tacògraf i el cablejat i el generador d’impulsos (peça metàl.lica) que es connecta a la sortida del canvi i li diu la velocitat a la que va el vehicle (1)

1602-09-01

Un cop instal.lat al seu lloc només es nota que és un tacògraf diferent (2):

1602-09-02

Avui dimarts al matí s’ha dut a calibrar ja que així estarem segurs de que marca la velocitat correcta, en primer terme veiem el Casas sobre els rodets per poder fer les proves pertinents (3) i en Marcos, el tècnic de VIServeis SCCL que ha estat l’encarregat de calibrar i precintar el tacògraf (4).

(4)

(4)

Un cop tot correcte es precinta tot i es posa la placa conforme tot és correcte! (5-6)

Ara caldrà recordar-se de posar disc de tacògraf nou cada cop per tal de no fer-lo malbé!

Categorías: Casas

0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.