ITV del Casas amb visita inesperada a TCC.

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Crònica: Joan Cols

Una imatge insòlita: el nostre Casas a les cotxeres de TCC

Una imatge insòlita: el nostre Casas a les cotxeres de TCC


Avui per fi el casas ha obtingut l’ITV per 2 anys més. Tot seria perfecte si no fos per que ha costat Déu i ajuda d’obtenir-lo…

Tot comença ahir diumenge quan ens reunim M.Estadella, J.Burgos i un servidor per a instal.lar les tomes de fre del dimoni. Tot semblava anar sobre rodes fins que, tot ajustant les mordasses em trobo que una membrana es troba comunicada… ràpidament aturem la feina i mirem de trobar quelcom a la nau 1… malament, la membrana de que disposem és de 16 llarga i la nostra es 16 curta amb un 74 (data de fabricació…). Veient que la membrana és l’original i que no tenim recambi decidim deixar-ho estar per avui.

Avui dilluns un servidor es lleva a les 07:30 i es dirigeix al taller de confiança per encarregar la peça, on em diuen «te la pido y a las 10:00 la tengo». Veient que tenim ITV a les 11:30 i que el taller era mig camí entre la nau i l’ITV li demano un tap de 22 per anul.lar el tub del fre afectat, amb això cotxe cap a la nau i estira’t a terra a muntar el tap i lligar brides Unex (molt típiques a Arcasa…) i cap al taller (tot estrenant-me amb el Casas i la mare que va parir el canvi de marxes…). Arribada al taller: als 10 minuts d’arribar arriben les preciades membranes noves! Corrents l’operari del taller ho munta, ajusta i passa pel frenòmetre, 3% al davant i 0% al darrere, per lo tant cap a ITV sense cap por!

Arribada a l’ITV, paguem la taxa corresponent (esclar!) i pam! s’espatlla el sistema informàtic… pasen 30 minuts i allò no es mou… passen 60 i comencen a entrar cotxes de nou, però per al conductor de l’ocasió se li fa tard i a les 14:00 ha de ser a treballar a Barcelona i son quasi les 12:15… en sortir de l’ITV a l’enganxina corresponent son les 12:40… i faig una trucada al meu cap tot comunicant-li que si succeeix res si avui vaig a treballar amb un cotxe una mica més gran, a lo que respon que cap problema que mentre no estorbi que no passa res. Penja i corre cap a la C-58 i cap a Barcelona hi falta gent!

Arribada a les cotxeres de TCC a les 13:50 aparca el Casas al costat d’un Hibrid de TMB i surt tot el personal d’oficina sorpresos de veure aquell vehicle. Ja havent fet les fotos de record tothom cap a dinar i a treballar s’ha dit.

Aprofitant que rondava per enllà el de les rodes i que els cafès van gratis… se li comenta que miri les pressions de les rodes i a canvi obtindrà un café. Dit i fet, de passada un cop ja el treballador ha plegat a les 23:15 treu la calandra frontal i neteja el radiador amb la Kärcher per tal de que respiri bé i evitar problemes de temperatura.

I a les 00:30 el cotxe ja dorm a la nau 2 amb tota la feina feta i un rodatge previst per divendres.

Categorías: Casas

0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.