Els dijous… Cap. 120. Corasón partío.

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Crònica: Albert G.Masip; fotos: Miguel Atencia

Un altre dijous amb el cor –i les mans- repartit entre el 25 i el Chausson. Perquè els quatre artistes avui han anat repartits entre els dos vehicles, avançant poc a poc però de forma segura. (Carai, sí que ha quedat rodó això!)

La primera feina ha consistit en col·locar definitivament el bordó interior del parabrisa del 25, tasca que ha estat obra del Manel Aragonés. Seguidament, l’Antonio García s’ha dedicat a col·locar la barra de darrere el parabrisa, feineta que duia també el seu temps. I després, ha desmuntat el mecanisme que obre el vidret que serveix per ‘ventilar’ el conductor i que pràcticament no servia per ventilar res. Mecanisme, vidre i frontisses exteriors a fora. Això ha servit per comprovar que el mecanisme funcionava correctament, després de ser ruixat amb l’oli miracle, el 3 en 1, i que el que no anava era la frontissa inferior, que ha quedat ben untada amb el mateix producte, a veure si li desapareix l’artrosi que l’afecta i que impedeix que el vidre s’obri poc més d’un centímetre. La solució dijous vinent.

I continuant amb el 25, el Miguel ha rematat el tema de pastes de la porta del conductor. Ara, al 25 només li falta la reparació de xapa de l’altura i l’aplicació de les pastes fines..

1403-13-6

Manel i minicronista cap al Chausson, auxiliats pel Miguel. Primer, retall de la part podrida del segon muntant, disseny del patró en cartró i posterior retall de xapa feina feta pel cronista, soldada pel Manel i empastada pel Miguel. Ara, el segon muntant i la part alta de la primera finestra ja estan enllestits. De forma similar s’ha procedit amb la part alta del primer muntant, també acabat. I el Manel, animat i decidit, ha atacat el bony de sobre la porta a cop de radial i estris diversos, fins que ha aconseguit donar la forma correcta a una de les dues meitats. L’altra part ha començat a ser dominada quan es feia gairebé l’hora.

Després, recollida d’eines, trastes i també d’algun peça oblidada a terra després de la desmuntada del Chausson del dissabte passat.

I bona nit i tàpat!


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.