Com els de Benavent: anem fent.

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Texte i fotos: Marcel Estadella

I així, de mica en mica es van fent projectes nous.

D’entrada, aquest dissabte només vam tenir torn de matí (estés fins a les 14:30), doncs a la tarda hi havia assemblea general.

Al Chausson li va tocar bàsicament neteja de les planxes desmuntades: rascat i protecció antiòxid, que no semblava que necessitèssin pas massa. La veritat és que l’estructura i xapa estan sortint molt més bones del que es podria pensar. Manolillo (el del Chausson) i el seu nebot Toni van fer bona feina. En Jordi Magrí es va entretenir amb els cobertors del pas de roda de la dreta, força abonyegats i que ara fan una cara més decent: res com un tas i un martell per a convèncer.

Al UAB 25 li vam tocar… la xapa. Rascat de tots els empastes (Manel) i escarnat a radial de les parts altes que tenien escrostonats i bufats (deixo a la sagacitat del lector endevinar qui ho va fer). Encara que vam tenir «alçada de mires», la veritat és que al cronista accidental, expert en l’art de baixar del sostre d’un autobús sense escala li feia bastant respecte estar enfilat dalt de la bastida. I encara li queden un parell de dies escarna que escarnaràs….

Canvis a la nau 2: el camió Mercedes que s’havia convertit en el monument al no-moviment (era el degà de la nau en aquest aspecte) va canviar de posició amb la Tuisa per quedar a primera fila, doncs demà partirà cap a un destí «allende fronteras». Amb això, el Deganat passa a tres autobusos coneguts…

Els elèctrics a la seva bola, cableja que cablejaràs. Son tan bojos que s’enduen els deures a casa: avui els hi he portat els quadres del Cabrero per què no s’avorreixin…

I això fou tot fins al dinar. Després de dinar, una mica de cava per deslligar llengues de cara a l’assemblea, marcada per la cinquena pregunta, a la que caldrà anar donant resposta.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.