Els dijous… Cap. 118. Preparacions.

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Texte: Albert G. Masip. Fotos: Miguel Atencia

Avui, amb mitja plantilla, els presents s’han dedicat a preparar feines per als dos cotxes amb activitat de dijous. El Miguel ha continuat treballant al 25, sobretot per eliminar unes pastes que, per algun motiu, no es va acabar d’endurir.

1402-28-1

La major activitat s’ha dut a terme al Chausson. El Manuel Aragonès i l’Antonio García han preparat l’encofrat per al motlle de la peça dels baixos, tasca que els ha ocupat ben bé tot el matí. Per la part del minicronista, la feina ha consistit en la preparació de la part superior de la primera finestra. Un tub de 60×45 mm localitzat a ‘can tub’ ha satisfet les expectatives i el Manuel l’ha acabat soldant a lloc, després que el cronista hagi passat la mola per l’espai interior de l’estructura i s’hagin fet les adaptacions necessàries. El tub ha quedat perfectament encaixat, gràcies al martell (Albert) i un tornavís (Miguel). Tallar la xapa exterior i reblonar un perfil en U per a la guia de la finestra deixarà el tema resolt. Al menys pel que fa al prototipus de feina. Si tot va bé, ja tindrem el sistema a punt del treball en sèrie.

I si algú s’avorreix aquí hi ha feina!


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.