Els dijous… Capítol 113. Pensant en canvis.

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Texte i fotos: Albert Gonzàlez Masip

Malgrat que finitus est, com que els vidres corbats del Graham no els van fer a les mides demanades, ‘el dia de autos’ va haver de tornar el fuster per fer les oportunes modificacions als muntants a fi de poder encaixar els vidres, que ara només esperen el retoc del fuster. I ja ens espantàvem quan la cosa es va aturar sola, mentre l’Antoni Julià era al volant. Falsa alarma: un fàston s’havia desendollat de l’amperímetre. Tornada a engegar i repàs del mecanisme dels llums per posar les instruccions al manual. I el Miguel encara li va aplicar una altra capa de vernís a l’interior de la porta. I a esperar el moment del comiat.

Minicronista i Julià vam muntar el capó de l’A02, que ara ha d’esperar un clàusor per poder-lo moure i engegar tal com s’ha de fer: amb clau. El ‘sistema Vaquilla’ va permetre provar que tot anava bé, però, és clar, la imatge de fer el pont en una concentració d’autobusos resultaria una mica cutre, per dir-ho d’alguna manera. Després, neteja i endreçada de grues, transpalets i altres andròmines al mig de tot arreu. Espai lliure per a la sortida del Graham.

En Joan Cols i un col·lega continuen atrafegats amb el Cabrero, cablejant electrovàlvules (¿?). Vés per on, el Cabrero és un cotxe en fase de ressucitació. Mentrestant, Miguel i Manel atacaven els baixos de finestres del 25, dues de les quals hauran de rebre tractament intensiu. I el presi insistint en el tema dels claus i les fustes, feina relaxant allà on n’hi hagi. Afortunadament, se li ha acabat la feina i el proper dia es podrà dedicar a alguna altra de més productiva, com podria ser cremar la fusta sense claus per fer-se unes botifarretes… Pensant-ho bé, després de cremada, hauria trobat tots els claus al fons de la barbacoa sense haver donat ni un cop…

I ara, ja es va pensant en els canvis que caldrà fer en la ubicació dels cotxes a la nau. Noves feines ens esperen.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.