El R4F6 ja ha ressucitat.

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Texte i fotos: Marcel Estadella

Doncs sí, aquest dissabte va engegar de nou!. Tub de benzina nou, i tot i que encara va justet, sembla que l’agulla del carburador s’enganxa i el tractament amb gasoli hauria de permetre que la setmana que vé es fés efectiva la seva ressurrecció.


Vam seguir amb la porta i el pany del Graham. Encara que no es va aconseguir peça en ferreteria, ara sí que sabem com cal fer-la.

Es va rascar i empastar el frontal del 25. Dijous caldrà rascar de nou i a muntar el vidre s’ha dit!

Vam fer una reendreçada de la zona d’entrada. Els palets s’han convertit en una taula de treball auxiliar. I en vam acabar de convertir un en fustes per a reparacions i llenya per al foc.

Tenim nou aprenent, el nebot d’en Manolillo, a qui veiem amagat rera l’escombra

Es va desmuntar la placa de matrícula i els botons de roda del Graham per algunes feines d’acabat.

I això és el que vam fer fins a les 18.00 en Manolillo, el seu nebot, en Jordi Magrí, en Jaume Mora, en Sergio, en Manel Sanchez Bono i el cronista accidental, si no m’he deixat a ningú…

AVIS: si els vidres arriben aquest dimarts com ens han promés (enèsima), el dijous es muntarien i si aconseguim acabar les quatre misèries que ens falten, possiblement el dissabte s’acomiadés el Graham de la nau. Tot s’acaba en aquest món, encara que no ho sembli…


0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.