Els dijous… Capítol 111. I Bon Any!

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Texte i fotos: Albert González Masip

1401-09-1-1
Després de les vacances que el minicronista s’ha pogut oferir, avui ha tornat a la feina. I un equip inicial de tres pencaires s’ha dedicat a tasques diverses.

En principi, mancats de servei d’esmorzars, qui escriu s’ha agençat un entrepà al Centre Aragonès i, abans d’anar per feina, l’ha liquidat. I amb el Manuel Aragonès i el Manel Díaz hem engegat la sessió. Avui l’equip dels Manels ha continuat la feina al 25, de manera que el frontal ja s’ha vist reforçat amb un tub i xapa, soldats per les bones arts del Sr. Aragonès, ben secundat pel Manel Díaz, que està fent pràctiques de planxista i ja hi ha aplicat imprimació. Si dissabte s’empasta, la setmana vinent s’afina i ja es podrà muntar el vidre parabrisa. I cap a un altre podrit.

El minicronista primer de tot ha fet un repàs de les tasques pendents al Graham –pràcticament res- i ha agafat material gràfic per muntar el Manual d’Instruccions que es lliurarà juntament amb l’autobús. S’ha engegat el cotxe i comprovat la posició de les marxes.

En aquestes ha arribat en Jaume Mora i minicronista i Jaume dedicats a veure per què el vidre de la porta no arribava a dalt ni a fum de sabatots. Perspicàcia obliga, el Jaume ha suggerit que el mecanisme funcionava al revés i després de les proves oportunes s’ha comprovat que era al revés. Això ha obligat a situar el mecanisme més avall, retocant la fusta i deixant la feina fina per al fuster. Ara el vidre arriba a dalt de tot. I, detall de més, ha calgut foradar el quadrat del mecanisme a fi que la maneta del vidre encaixi i ajusti amb un passador.

I bona nit i bona hora, a dinar s’ha dit!


0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.