Els dijous… Capítol 111. I Bon Any!

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Texte i fotos: Albert González Masip

1401-09-1-1
Després de les vacances que el minicronista s’ha pogut oferir, avui ha tornat a la feina. I un equip inicial de tres pencaires s’ha dedicat a tasques diverses.

En principi, mancats de servei d’esmorzars, qui escriu s’ha agençat un entrepà al Centre Aragonès i, abans d’anar per feina, l’ha liquidat. I amb el Manuel Aragonès i el Manel Díaz hem engegat la sessió. Avui l’equip dels Manels ha continuat la feina al 25, de manera que el frontal ja s’ha vist reforçat amb un tub i xapa, soldats per les bones arts del Sr. Aragonès, ben secundat pel Manel Díaz, que està fent pràctiques de planxista i ja hi ha aplicat imprimació. Si dissabte s’empasta, la setmana vinent s’afina i ja es podrà muntar el vidre parabrisa. I cap a un altre podrit.

El minicronista primer de tot ha fet un repàs de les tasques pendents al Graham –pràcticament res- i ha agafat material gràfic per muntar el Manual d’Instruccions que es lliurarà juntament amb l’autobús. S’ha engegat el cotxe i comprovat la posició de les marxes.

En aquestes ha arribat en Jaume Mora i minicronista i Jaume dedicats a veure per què el vidre de la porta no arribava a dalt ni a fum de sabatots. Perspicàcia obliga, el Jaume ha suggerit que el mecanisme funcionava al revés i després de les proves oportunes s’ha comprovat que era al revés. Això ha obligat a situar el mecanisme més avall, retocant la fusta i deixant la feina fina per al fuster. Ara el vidre arriba a dalt de tot. I, detall de més, ha calgut foradar el quadrat del mecanisme a fi que la maneta del vidre encaixi i ajusti amb un passador.

I bona nit i bona hora, a dinar s’ha dit!


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.