Crònica i mitja

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Texte: Marcel Estadella

1310-13-1

Bon dia (o millor bona tarda) a tots

Aquesta ha estat una altra setmana dedicada al Grahm, que cada cop veu més propera l’hora de la sortida de la nau per a recuperar el seu lloc al món dels autobusos vius.

Vam tenir al vidrer dijous per a muntar el vidre del darrera (hi ha juguesques de quant durarà amb la corbatura forçada) i per prendre mides dels plans de parabrises i porta del conductor. Esperem que el cronista accidental pugui contactar la setmana que ve el planxista i anem per rematar la porta.

Hem anat tancant coses: tancant els capos amb els tiradors nous i tancant els armariets interiors de les cantoneres de la zona de parabrisa amb uns sistemes amb iman que han donat més guerra de l’esperada.

Pel que fa a vernissos, donada una capa més als marcs superiors de finestra i corretgits un parell de problemes a la part del darrera de plataforma, el seguent vernís haurà de ser el de terra.

I no falta pas gaire per aquest vernís. El pis principal del vehicle està gairebé enfustat (falta el pis de la darrera fila de seients i el de la primera de la dreta) i per a l’escala ja hi ha una plantilla de com han de ser les peces de fusta (un pel complicades, que tot s’ha de dir).

Però no sols de Graham viu ARCA: es va arreglar el problema del llum dret de la Sava, que no cremava. Al final, una avaria tant senzilla com el cable desconectat…


0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.