Firatren 2012

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Text: Lluís Cuesta. Fotos: Jaume Costa Català

Els passats 22 i 23 de setembre ARCA va prestar un servei de llançadora unint el recinte firal de Sabadell, on tenia lloc el Firatren, i el trenet del Parc Catalunya. El servei era de franc i s’hi accedia mostrant l’entrada de l’event Firatren.

La Tuisa i el UAB 25 van ser els escollits pel servei, amb la Savita de reserva. El dissabte 22 va tenir una bona afluència de públic amb un total de 823 passatgers, pràcticament 28 sortides amb l’autobús plé. El diumenge 23 només va haver servei al matí, la qual cosa no impedí una afluència de 504 viatgers. En total 1.327 passatgers… que no es veuen a les fotografies perquè el fotògraf i el que escriu això, amb cara de velocitat al volant de la Tuisa, teniem prou feina a atendre al personal quan l’autobús anava plé.


0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.