A mig gas

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Text i fotos: Albert González Masip

Cop de clau. Nyaganyaganyaganyaga, rrrrrr, rrmmmmmmmm, tefteftef, xuuuuuuuf. Fallen dues bugies. A mig gas el motor no va.

Bé, més o menys això és el que ha passat aquest dijous. El Josep Lluís, el cronista i, després, el Jaume han intentat fer quelcom més que passar el dijous al matí en el dolce far niente. I encara ens n’hem sortit. Una excursió a l’Autònoma ens ha permès acabar d’equipar el 25, amb falca, extintor, triangles, armilles i assegurança a l’espera d’acabar de completar la paperassa oficial. I com que el 25 és candidat al Ral·li, doncs neteja i engegada, a fi de mantenir les seves constants vitals en bon estat.

Acabada la sessió de footing, tornada a la nau i recollida d’una primera part de seients en descomposició, que, acompanyats de la corresponent dosi i escampall de serradures, han anat a parar al tapisser.

I per avui, com que anem a mig gas, ja n’hi ha prou!


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.