Els dijous… i els divendres

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

per Albert González Masip

L’arribada del Director a l’estudi de ràdio Villegas va posar punt i final a la tertúlia matinal, com sempre parlant d’autobusos. El Director va repartir els papers de l’obra i tothom cap a la nau, a posar-se a la feina. En Magrí, ajudat pel Josep Lluís, va muntar el dipòsit de la Tuisa i, després de restablir les pertinents connexions de combustible, va deixar el cotxe llest per a provar el proper dissabte.

No sé per què però els dissabtes sempre treuen cotxes al carrer i els dijous només fem que embrutar-nos… Enveja punyetera que tenim. I si no que li diguin al Josep Lluís, que, amb una rasqueta, es va dedicar a treure porqueria dels baixos de la igualadina i va quedar com si hagués escurat mitja dotzena de xemeneies…

El Miguel es va barallar amb la pasta dels baixos de la porta del Casas, que sembla que no s’asseca ni a tiros, de manera que va decidir esperar una setmana més per mirar de pintar. I, per compensar, va enllestir la franja para-sol de la Sava, que a la part baixa semblava la carretera de Montserrat. Ara ja només li falta la pintura deI terra per quedar com nova.

El cronista va acabar de preparar els cotxes, mirant que hi hagi tot el que hi ha d’haver, tant pel que fa a paperassa com dotació d’estris, i, després, es va convertir en el noi dels encàrrecs. Qualsevol cosa menys estar-se a la nau, que semblava una nevera!

I, per fer una mica de salivera, avui, a més, hem fet una sortida especial per comprovar el pas dels dos pisos per la ruta del Ral·li. I, és clar, s’havia de fer amb un dos pisos, davant de la sorpresa general dels vianants! Ja perdonareu la poca qualitat de les imatges, fetes amb el mòbil.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.