Comencem a acabar (Capítol 13)

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

per A.G.Masip

El títol ja ho diu: anar-hi anant. Amb més o menys pressa segons les exigències del cafè…

Avui, amb l’objectiu comunitari de la Sava, bona plantilla, malgrat que ens hem tornat a quedar orfes.Sempre es troba a faltar el presi. A canvi, però, en Jordi Magrí ha fet acte de presència, amb la seva dedicació intensiva: vàlvula del calderí arranjada a 8,5kg, extintor col·locat, baixos de porta del conductor acabats amb la construcció d’una placa ‘ad hoc’…
I el Jaume ha deixat el tablier i la fòrmica davantera a punt de macarrons, i posat a fer, amb el pot de vernís a les mans ha atacat la porta del conductor que ja no fa el fàstic que feia…

I el cronista, després de fer una revisió rutinària als tres hidrants de la nau, que treuen aigua com cal, i de recol·locar les mànegues, ha començat a fer el puzzle del forat de l’entapissat de la tapa del motor. Amb menys bons resultats del que esperava, ha aconseguit tapar el forat per on es veia la xapa. Ara només cal embrutar una mica les peces noves, per que tinguin la pàtina de les velles… (Ah! no pregunteu d’on han sortit els pedaços, és secret professional). I al final ha quedat com ha dit en Magrí: passant de pressa es veu bé… Com de costum, els puristes amb ulleres de Sol factor 4…

El Miguel ha continuat atacant la pintura negre mat de les gomes (sembla que hi ha gomes per tot arreu!) i el Lluís s’ha divertit la tira amb un cargol dels neteja-parabrisa que no sortia i que ha decidit no sortir, al menys fins dissabte. I avui hem rebut un nou col·laborador, el José Luis, que ha començat a prendre contacte amb el plató… i amb la cafeteria. Com podeu veure, un dijous complet.

A les fotos, l’interior de la Sava, amb la capa base de l’estructura dels seients, obra del Joan Cols el dissabte passat, en Magrí atacant la vàlvula de descàrrega, el Jaume amb el pinzell, el tauler més o menys acabat i el pegat d’entapissat per passar corrents…

I, com que no som supersticiosos, avui era el capítol 13.

Categorías: Savita Utrera

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.