El 3055, de servei per Torelló

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Aquest cap de setmana els serveis del nostre Pegaso 6035-A han estat requerits per l’Associació d’amics del ferrocarril de la vall del Ges. Es tractava de fer un servei d’enllaç entre el centre urbà de Torelló, l’estació de Renfe i el recinte de l’exposició.

Així doncs, amb una cadència de mig hora, els visitants, expositors i els seus acompanyants han quedat comunicats amb els punts més principals mitjançant un servei d’autobús clàssic, tot un reclam per l’event.

Aquí va una foto d’una de les maquetes exposades: el pont de l’AVE sobre la AP-7 creuat per un altre “preservable” que encara circula, un Talgo de l’edat del nostre Monotral.

L’altra foto mostra al Monotral negociant un dels punts difícils de la ruta per Torelló on calia envair el carril contrari. Cal dir que els conductors torellonencs han mostrat una actitud positiva i ens han facilitat la tasca en tot moment i uns quants d’ells fins i tot han vingut a fer un tomb amb l’autobús.

La realització d’aquest servei va permetre fer algunes fotografies insòlites, com per exemple aquesta a sobre del pont sobre el riu Ges.

Les cares de sorpresa dels torellonencs van ser tònica habitual durant els dos dies, ha estat la primera vegada que un 6035-A circula per Torelló.

El dissabte al migdia, el Monotral va transportar els participants de la trobada fins al hotel a on es va celebrar el dinar de germanor. Com veieu el nostre autobús va demostrar la seva gran capacitat.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.