Dissabte aprofitat

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

per Marcel Estadella

Per raons de pes , avui només érem dos a la nau . Però no es pot dir que hem fet poca feina . D’entrada , en Joan Cols ha començat a preparar al Casas per a desmuntar l’embragatge . Després de molt gruar , ens hem rendit a l’evidència i es procedirà a fer embragatge . La feina no és pas petita : desmuntar la palanca de canvis , el registre del tacògraf , afluixar el pont intermitg de la cardan , desconnectar la cardan i afluixar tot el conjunt d’embragatge per fer-lo fora . Cansa només d’explicar-ho , així que de moment , s’ha fet les dues primeres fases :

I així ja tenim els tres seients a punt per a que el dijous en Manel els acabi de netejar i pulir per començar a imprimar .


0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.