Recordamos la NG

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Després de molts anys, ahir a la nit Barcelona va tornar a veure un autobús circulant a la línia nocturna NG. Aquí podeu veure al 25 d’ARCA al lloc de trobada per l’inici de l’activitat, el final de la línia 24 davant del Molino.

La línia NG va ser una línia important a la nit dels anys 70 prèvia a l’era Nitbus: 4 cotxes cada 20 minuts amb reforç d’un cotxe els caps de setmana. Tot això ho podeu llegir al article “Nuestras líneas” de l’any 1976 que podeu llegir picant al següent enllaç:

bloc_BoletinInformativo_liniaNG

Nosaltres la vam rememorar sense presses i amb alegria, emprant quasi un hora per fer els ¡40 minuts! dels quals disposaven els conductors per fer cada recorregut, i això que no feiem parades! És a dir, en aquells anys els conductors devien anar tard i com a bòlids.

Més fotos de l’event: extret del Boletín Informativo, el 2132 de TB fotografiat 32 anys enrera al mateix lloc on vam fotografiar el 25.

Una respuesta/Una resposta a “Recordem la NG”

-el 30 nov 2008 a las/a les 7:53 pmCarlos Martínez
El tio aquell que surt a la primera foto em sona d’algo…jejeje.

Salut i molt bones fotos!

6 respuestas/respostes a “Recordem la NG (i 2)”

-el 04 des 2008 a las/a les 5:37 pmMunChausson
Antonio Martínez?

-el 04 des 2008 a las/a les 9:54 pmCarlos Martínez
No, no… Antonio García!

-el 04 des 2008 a las/a les 10:12 pmMunChausson
Mare meva, ara que em fixo en la foto del 2132 veig que és el torn 10. Mai no m’hagués imaginat un nocturn amb tants torns. Per casa meva passava la NB amb freqüència de 20 minuts i no crec que portés més de 4 cotxes; clar que el recorregut era més curt que el de la NG.

-el 04 des 2008 a las/a les 10:28 pmirereta
A l’article del Boletín Informativo ja ho diu ben clar: 4 cotxes i 5 el cap de setmana. L’explicació probable podria ser que aquest cotxe comencés fent una altra línia (pel tipus de cotxe, d’agent únic, potser un 73) i acabés el servei amb la NG.

-el 04 des 2008 a las/a les 11:31 pmCarlos Martínez
Per cert, que el cartell de la NG del 25, dona el pego 😉

-el 05 des 2008 a las/a les 7:22 am6Marcel Estadella
No hi vau pensar , i us podíeu haver endut el cartell del T-1 del articulat ! .

Salutacions

Marcel


0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.