Ara vé Nadal… surt el 25!

Publicado por Lluís Cuesta en

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

dimarts, 25 novembre, 2008 per Carlos Martínez

Avui dilluns dia 24 de novembre, s’ha realitzat l’acte d’encesa dels llums nadalencs de l’eix comercial Sants-Creu Coberta. En aquest acte hi ha participat la nostra associació amb el Pegaso 5023CL Unicar U75 ex-25 de la UAB.

Amb aquest vehicle, convenientment adaptat amb cartelleria al·lusiva a l’eix comercial, s’ha realitzat un petit passeig per la zona amb convidats de l’Associació de Comerciants de Sants-Creu Coberta i representants del districte de Sants-Montjuïc.

Així doncs, durant una estona, el nostre 25 ha compartit espai amb els habituals de la zona, com són els MAN GNC Castrosua CS40 City II de la línia 157 de TMB.

Després de deixar els representants de l’Associació de Comerciants i del Districte de Sants-Montjuïc a la Seu del Districte, on s’ha celebrat una recepció, l’autobús ha donat un parell de voltes més per la zona, causant alguna que altra mirada d’incredulitat per part dels passejants.

Per acabar, una altra imatge del 25, sota les llums que ens recorden les dates que ja s’apropen. Recordeu que aquest dissabte ens tornem a veure a bord del Pegaso 5023CL fent la desapareguda línia NG (Paral·lel-Guineueta).


0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.