12è Ral·libús de Sabadell

Published by Juanjo Rubio on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

El dissabte 3 de setembre es va celebrar una nova edició del Ral·libús de Sabadell. Aquest esdeveniment, organitzat per ARCA el primer cap de setmana de setembre de cada any, en el context de la Festa Major de Sabadell, ha arribat enguany a la seva dotzena edició, després de dos anys sense poder-se realitzar a causa de la pandèmia.

En aquesta edició del ral·li, hem tingut cinc busos en circulació a la línia H1, entre l’estació d’autobusos (plaça Clara Campoamor) i el trenet de CEMFES (parc Catalunya). Tot i patir per la pluja, finalment el temps va fer bondat i vam poder gaudir, un any més, d’aquest esdeveniment anual.

Aquest any, han participat al Ral·libús els següents vehicles:

  • Pegaso 5064-A/1 (“Casas”)
  • Pegaso 5062/A (“Tuisa”)
  • Pegaso 6038 de José Burgos
  • Pegaso 6038 de TUS (“Avibús”)
  • MAN NL202 Sercar (“Buserveis”)

També hi ha participat, si bé de manera estàtica a l’estació d’autobusos, el Pegaso 6420 Enasa I (“Proto”).

Agrair, des d’aquestes línies, la participació, col·laboració i ajuda a les següents persones: Carlos Martínez, José Manuel Sánchez, Fina, Josep Saz, David Arriola, José María Martínez, Juanjo Rubio, Ot Triviño, Albert Gonzàlez, Sergio Rodríguez, Manuel Alguacil, Josep Pretel, José Burgos, Pere Redon, Albert Ramon, Marcel Estadella, Jordi Magrí, Manuel Sánchez, Ramon Lascorz, Paco, Joan Cols, Raúl Romero, Raúl López, Jaume Susany, Jaume Mora, Xavier Flórez, i Frank Rodriguez.

Agrair també la col·laboració de Viserveis, cedint-nos el seu MAN NL202, així com també la participació en l’esdeveniment de Transports Urbans de Sabadell (TUS) amb el seu Pegaso 6038, de l’Ajuntament de Sabadell, i de la Policia Municipal de Sabadell.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.