Comunicat oficial

Published by Juanjo Rubio on

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish.

Respecte a la notícia apareguda al diari “20 minutos” referent a la Cavalcada de Reis de Barcelona amb la foto d’un Pegaso 6038, volem informar que:

1. Cap dels autobusos històrics de la Fundació TMB, ni de Sagalés, ni de l’associació ARCA, ni cap dels autobusos que pertanyen a particulars, participen de cap manera de la Cavalcada de Reis.

2. Les carrosses de la Cavalcada de Reis no tenen res a veure ni són en cap cas propietat ni de la Fundació TMB, ni de Sagalés, ni de l’associació ARCA, ni de cap de les empreses que participen a les activitats que organitzem.

3. El Pegaso 6038 vermell amb matrícula de Burgos que apareix a la fotografia que acompanya la notícia pertany a un particular i té la seva base a Sabadell. En cap cas aquest vehicle és propietat de o està relacionat amb TMB.

4. El Pegaso 6038 vermell i blanc amb matrícula de Barcelona que apareix a la fotografia que acompanya l’altra notícia és propietat de la Fundació TMB. La Fundació i, per tant, el vehicle il·lustrat, en cap cas tenen vinculació amb la Cavalcada.

5. Quan algun dels autobusos històrics hagi d’entrar a la Zona de Baixes Emissions, ho farà sempre amb la seva corresponent autorització i comunicant-ho a l’administració competent, com sempre s’ha fet en totes les sortides que s’han fet amb aquests vehicles.

Els articles als quals fem referència són els següents:

https://www.20minutos.es/noticia/4094541/0/la-cabalgata-de-reyes-usa-vehiculos-sin-etiqueta-de-la-dgt/

https://www.20minutos.es/noticia/4095724/0/vehiculos-cabalgata-reyes-barcelona-tendran-renovarse/

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.