XI Ral·libús de Sabadell

Published by Ot Triviño on

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat 7 de setembre de 17 a 22 es va celebrar la XIè edició del ral·li bus de Sabadell. En aquesta edició han participat 4 autobusos que han realitzat la línia H1 (Estació d’autobusos – Parc Catalunya) i que ha tingut una bona afluència de passatge.

A continuació us deixem unes fotos i un vídeo de la jornada.

Vídeo: XI Ral·libús de Sabadell

Moltes gràcies a tots els voluntaris i a tots els passatgers per no faltar a la trobada i ajudar-nos a omplir les guardioles!

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.