Canvi del terra de l’articulat (I)

Published by Ot Triviño on

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Durant el passat mes de novembre, es van començar a realitzar les tasques de substitució de la goma del terra de l’articulat (zona del remolc) a causa del mal estat en el qual es trobava. El primer de tot, va ser treure els perfils d’alumini que estaven sobre la goma per posteriorment poder treure la goma.

Una vegada trets els perfils d’alumini, és l’hora de treure la goma, una feina molt laboriosa perquè les zones que on la goma no estava molt danyada, es trobava enganxada molt forta amb cola d’impacte i claus que vam deduir que es van posar posteriorment quan es veia que la goma es començava a desenganxar o inflar.

Una vegada tret, vam poder veure que la fusta no estava en molt mal estat i es va polir la superfície i després amb una massilla especial per a fusta, es van massillar totes les esquerdes trobades.

Una vegada realitzades aquestes tasques, es va treure un patró del terra per a poder tallar la goma amb la mida i forma exacte.

Categories: Monotral 3055

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.