Llançadora a Súria

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Com ja sabeu, ahir vam estar a Súria amb la Tuisa i el 6038 per tal de poder fer el transport-llançadora entre l’estació de Súria i el poble (estació d’autobusos) amb motiu del desplaçament en tren històric organitzat per Cemfes i els amics del Ferrocarril de Cornellà. El transport en principi s’havia de fer amb el Casas, però problemes mecànics de darrera hora van obligar a canviar-la per dos vehicles de similar capacitat.

1506-27-suria-01

Després d’una hora de carretera vam arribar a lloc en hora, ajustant finalment l’entrada de bus i tren a l’Estació. El total de viatgers fou de 140 a l’anada i 120 a la tornada. Sense incidents remarcables i amb una bastant bona sincronització d’horaris i organització. De fet, pràcticament vam prendre a l’assalt l’estació d’Autobusos de Súria, a on amb prou feines hi caben dos busos i mig (el mig és la “guagua” que fa l’urbà intermitent de Súria). El cop de mà d’alguns dels nostres socis que viatjaven al tren com a passatgers va ajudar a que tot anés encara més bé (gràcies!).

Repostatge a l'estació de servei  Km 17

Repostatge a l’estació de servei Km 17

A 38º a la sombra empreniem la tornada a dos quarts de cinc de la tarda, sense res més a destacar que la calor i l’ensopiment que provocava el ritme de 50-65 km/h. A esperar la propera!. Entre tant, unes fotos de record.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.