Reparacions a la nau

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Finalment s’ha reparat l’avaria que ens tenia sense aigua a la nau 1, una situació amoïnadora que havia causat enfrontaments entre socis i membres de Junta, però és que en aquest cas l’avaria s’havia originat a la xarxa d’abastament ubicada a l’exterior de la nau i no podíem actuar directament. El dissabte al matí se’ns va comunicar que la reparació al carrer havia estat feta, però no rebiem pressió d’aigua i vam pensar que s’havien bloquejat les canonades a conseqüència de l’obra. Després de desmuntar el comptador, netejar l’escomesa i aplicar aire a pressió a les canonades l’aigua ha brollat amb normalitat amb gran descans i alleujament per a tothom!

Deixem per més endavant fer arribar l’aigua corrent als lavabos del fons de la nau 1. S’ha portat aigua, refrescs i bolleria a més de tornar a tenir la màquina de cafè operativa. El sistema de gots, plats i culleretes ha variat: a partir d’ara seran de plàstic i un sol ús. Hem procedit a netejar la part central de la nau i a substituir les bombetes foses.

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.