Reparacions a la nau

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Finalment s’ha reparat l’avaria que ens tenia sense aigua a la nau 1, una situació amoïnadora que havia causat enfrontaments entre socis i membres de Junta, però és que en aquest cas l’avaria s’havia originat a la xarxa d’abastament ubicada a l’exterior de la nau i no podíem actuar directament. El dissabte al matí se’ns va comunicar que la reparació al carrer havia estat feta, però no rebiem pressió d’aigua i vam pensar que s’havien bloquejat les canonades a conseqüència de l’obra. Després de desmuntar el comptador, netejar l’escomesa i aplicar aire a pressió a les canonades l’aigua ha brollat amb normalitat amb gran descans i alleujament per a tothom!

Deixem per més endavant fer arribar l’aigua corrent als lavabos del fons de la nau 1. S’ha portat aigua, refrescs i bolleria a més de tornar a tenir la màquina de cafè operativa. El sistema de gots, plats i culleretes ha variat: a partir d’ara seran de plàstic i un sol ús. Hem procedit a netejar la part central de la nau i a substituir les bombetes foses.

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.