Sortida de Nadal a Igualada

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Crònica: Marcel Estadella
1412-01

El viatge va començar amb problemes. Tres baixes (per feina de darrera hora i per malaltia) en una llista d’inscrits més aviat curta. I el garatge a on es troba la Tuisa no es va poder obrir per que les fortes ventades de dies enrera a Sabadell havien tret de lloc la porta de la nau 1. Així que cap al pla B (ja contemplat al permís demanant), el clàssic Casas, per bé que per manca de personal no s’havia netejat la setmana anterior i estava en condicions no massa presentables.

Arribant a Igualada, ens vam trobar que a Tuisa el mecànic no hi era (està sol, i si hi hi ha algún problema, surt). Com que en Xavi Florez coneix prou bé l’emplaçament (va exercir de guia d’una manera inmillorable) , vam anar a l’Estació d’Autobusos, a on vam poder tirar fotos a tots els Monbus que hi havia (amb cadascun dels frontals pintat de maneres distintes, no són xapusses ni res!), vam fer una volteta per Igualada i vam anar a parar a les antigues cotxeres de Hispano Igualadina, actualment buides i pendents de que hi ubiquin un hipermercat (per variar). El magatzem de Monbus, al solar del costat, a on vam poder fer fotos, vam tornar a intentar la visita a Tuisa amb el mateix resultat. En fi, està vist que el que volien era veure la nostra Tuisa…visita pendent.

El dinar, al bufet lliure, va estar força bé en relació a qualitat preu. Aquí vam descobrir una fuita de gasoli del Casas (damned!) que com que semblava la junta d’un retorn, no havia donat problemes, i al final no en va donar de tornada, pero que caldrà reparar aviat per que no podem anar llençant aquest car elixir.

Arribats en condicions raonables a Sabadell, fi de visita. Bones festes i Feliç 2015 per a tothom!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.