Dissabte de rodes

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Crònica: Joan Cols

1404-12

Bé, després d’anar a buscar les peces pertinents i de reunir-nos els presents, ens vam disposar a fer una tasca de les tantes que hi han per fer a ARCA, poder inflar les rodes interiors de l’eix motriu de l’articulat…

La cosa sembla senzilla, però quan els cargols estàn pintats i soldats del temps la cosa es complica… reunits vora el 3055 en Josep Pretel i un servidor, en Joan Cols, vam aixecar l’articulat i vam procedir a treure la roda exterior del costat portes, a base de palanca i uns quans crits aleatoris habituals quan no surt quelcom com un espera… les rodes van ser bones i ens van deixar fer la feina. Un cop fora vam posar una goma a la roda interior que permet comprovar la pressió i inflar-la sense més complicacions, a l’exterior vam col.locar un colze que permet facilitar aquesta tasca i no haber de rebanar-se els dits tot forçant la pistola d’inflar rodes… (els que han inflat algun cop una roda saben de què va la història)
En Jordi Magrí va continuar barallant-se amb la porta d’accés a la bateria de la Sava.
ja ho diuen, el que sabe, Sava…


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.