Els dijous… Cap.116. Chausson!

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Crònica: Albert González Masip

Dia Chausson. I multiplicitat d’equips i de feines. Perquè el Presi i el minicronista han hagut d’anar a Can Graham per comentar amb el responsable de taller algunes peculiaritats del cotxe que, per cert, està embolicat com un caramel.

Fetes les oportunes reflexions, hem anat a encarregar material per al Chausson i per al 25, d’acord amb les demandes del Manolo Aragonés. I, quan hem arribat a la nau, la sorpresa ha estat que ja hi havia tot un plafó –el primer després de la porta- desmuntat i mig equip treballant-hi. Hi ha ganes de Chausson. El Sergio amb la radial (Oooooooohhhhh!!!!!) treballant per desmuntar la part superior interior de la primera finestra que, per cert, ja s’havia aconseguit abaixar. El Miguel havia deixat a punt de motlle un dels baixos del lateral de la carrosseria, mentre l’Antonio i el Manolillo havien desmuntat algunes peces que s’havien numerat convenientment. La impressió general és que està tocadet però no tant com semblava.

El 25 no ha estat menys, i ja s’han acabat d’empastar tots el punts necessaris. El Manolillo ha tret el tablex bufat i descolorit del tablier, que serà substituït per una peça nova, després de la qual ja es podrà muntar de nou la barra davantera.

La marxa del Graham ha significat una entrada d’aire fresc –avui que en feia- i l’equip de treball dels dijous ve amb ganes. Felicitats!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.