Els dijous… Cap.110. Bones festes!

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Texte: Albert Gonzàlez Masip. Fotos: Marcel Estadella.

1312-20-11

Això és que ens vam desitjar els nombrosos treballadors de dijous passat en acomiadar-nos fins l’any que ve. I també és el que el minicronista desitja a tots els esforçats i soferts lectors de les cròniques.

Un bon grapat de pencaires es van trobar dijous per avançar en diferents feines. Vet aquí:

El Graham, ja en fase final, es va veure atès pel fuster, ajustant la porta i l’altre parabrisa. Dintre, el Manel Diaz va fer neteja i, juntament amb el Manel Aragonès, van acollar un cargol de l’últim seient posat, la rosca del qual es va haver de refer. I el Manel (el del 25), va pintar la placa de matrícula del darrere i els peus dels seients, afectats per les claus i els cargols de fixació. I el minicronista va muntar els agafadors de la porta d’accés, ara ja ben cromadets i que fan força bon efecte i també es va muntar el mirall retrovisor i es va fixar definitivament la placa de matrícula davantera.

I ja ha començat la transició: el Manel Aragonés, secundat pel Manel del 25 i el Miguel, van atacar el frontal del 25, en els primers treballs de restauració, que ja li fan una mica de falta. I el Presi va localitzar gomes d’articulació del 3055 i, sense entretenir-se gaire, les va anar a buscar, no fos cas que marxéssin soles…. Un dia o altre es podran posar, deixant el vaixell insignia d’ARCA acabat de sortir de la capsa!

I també va ser el Marcel qui va trobar una bonica broca, esculpida amb estil, l’autoria de la qual desconeixem. I és que ARCA és un calaix de sorpreses!

I fins el 2014!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.