A tres bandes

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Texte i fotos: Marcel Estadella

1312-14-1
Doncs si, tres van ser els vehicles que van rebre les atencions de l’equip del dissabte

La R4F ja té les peces de l’embragatge que ens faltàven. Com a prèvia, neteja del compartiment del motor (amb més m… Que al pal d’un galliner) per a pintar-lo de vermell. Feina per en Jaume i pel nebot del Manolillo (el del C….., ai no, el del 25!).

Graham per variar. Ja tenim tots els seients muntats!. Feina dura per al Manolillo (el del….) i en Jordi Magrí. Llàstima d’una rosca passada que caldrà refer, pero els seients ja són a lloc i s’hi pot posar el cul i tot.

També tenim a punt de solfa la guia del vidre del conductor (no sigui cas que en Sergio s’ens ofegui de calor), feta per modificació d’un perfil de tub com podeu veure.

I la Tuisa ja és a punt per anar a ITV. En Joan Cols i en Manolillo (el del ….., que com l’Esperit Sant avui és a tot arreu) van posar els ràcors de presa d’aire que ara son obligatoris a ITV.

I amb la feina feta, tots cap a casa, que dijous serà un altre dia.

Categories: GrahamTuisa

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.