Els dijous… Capítol 106. El bello Graham

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Texte i fotos: Albert González Masip

I van tres de vernís. El Miguel amb colocón inclòs. I els demés narinant, en uns moments en què sembla que això ja s’està acabant.

Després del preceptiu esmorzar, el senyor President, el Miguel i el Manel , juntament amb el minicronista, s’han dedicat a les feines pròpies. Així, el Miguel ha aplicat la tercera capa de vernís, que ara ja sembla que comença a tapar, de manera que properament començarà el muntat, aquesta vegada sí, definitiu del seients. De moment, el Manel ja ha col·locat el del conductor, subjecte per sota amb unes contrapletines per assegurar la fixació. El Presi ha tocat el dos a comprar fustes, vernís i algunes altres minúcies, mentre el minicronista ha muntat el serpentí de connexió de la bomba amb el carburador, pas previ per veure si el conjunt era estanc. A la vista de l’èxit, el Manel ha traspassat la bateria de la SAVA al Graham, de manera que s’ha pogut procedir a engegar el cotxe. Una encebadeta a la bomba i engegada a la primera, acceleradeta suau i després al ralentí una estoneta. Canta com els àngels!

Una primera prova del suport del vidre del parabrisa ha posat de relleu que aguanta poc i que el vidre té el risc de despenjar-se, de manera que caldrà remodelar les peces ja tallades i que el final acabi en U.

Bé, com es pot veure, ara ja enllestim detalls menors, a reserva de l’arribada dels vidres corbats, de l’emplanxat de la porta (aaaaaahhhhh! Ja hi ha la xapa a la nau!!! Això vol dir que el xapista deurà aterrar aviat ?????) I després, el fuster haurà d’acabar els detalls de la porta i un retoc dels marcs del parabrisa… i una petita fuga d’oli del canvi i qui més qui menys ja assaja la cançó de la Bella Lola, per treure’s el mocador de la butxaca mentre el Graham enfila la porta, tot cantant

Cuando en la nave
el bello Graham
su motorcito
ya arrancó
los arcaneros
se vuelven locos
y hasta el Presi
pierde el compás

Ay que placer sentía yo
cuando en la puerta
puso primera y se marchó….

Bé, ja continuareu…

Categories: Graham

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.