Crònica i mitja

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Texte: Marcel Estadella

1310-13-1

Bon dia (o millor bona tarda) a tots

Aquesta ha estat una altra setmana dedicada al Grahm, que cada cop veu més propera l’hora de la sortida de la nau per a recuperar el seu lloc al món dels autobusos vius.

Vam tenir al vidrer dijous per a muntar el vidre del darrera (hi ha juguesques de quant durarà amb la corbatura forçada) i per prendre mides dels plans de parabrises i porta del conductor. Esperem que el cronista accidental pugui contactar la setmana que ve el planxista i anem per rematar la porta.

Hem anat tancant coses: tancant els capos amb els tiradors nous i tancant els armariets interiors de les cantoneres de la zona de parabrisa amb uns sistemes amb iman que han donat més guerra de l’esperada.

Pel que fa a vernissos, donada una capa més als marcs superiors de finestra i corretgits un parell de problemes a la part del darrera de plataforma, el seguent vernís haurà de ser el de terra.

I no falta pas gaire per aquest vernís. El pis principal del vehicle està gairebé enfustat (falta el pis de la darrera fila de seients i el de la primera de la dreta) i per a l’escala ja hi ha una plantilla de com han de ser les peces de fusta (un pel complicades, que tot s’ha de dir).

Però no sols de Graham viu ARCA: es va arreglar el problema del llum dret de la Sava, que no cremava. Al final, una avaria tant senzilla com el cable desconectat…


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.