Segon dissabte de posada en ordre

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Texte i fotos: Marcel Estadella

Any nou, vida nova.

I hem continuat la neteja general de les zones de planxa i mecànica, classificant tot el que teníem a l’antiga oficina i muntant un altre joc de prestatgeries que potser seran suficients per a carregar-hi tot el que tenim.

Per estimular el personal, el dinar d’avui era de butifarra a la brasa. La gana era suficient com per que a la foto adjunta sols pogueu veure les restes mortals de la brasa. La butifarra ha passat a millor vida. De fet, el dinar ha tingut un pica-pica inicial, un primer plat a escollir (tallarins amb bolets, tallarins amb formatge, macarrons a la bolonyesa i paella) i un segon de butifarra, amb natilles o flam d’ou, tot regat amb cervesa i aigua i pel mòdic preu de 5 euros…

Passant a la qüestió principal, el pati davant el Graham ha quedat més “despejat”, tot i que ara el mercat de Calaf principal és al bell mig de l’antiga oficina. Hem començat a carregar les prestatgeries i sembla que tenen prou capacitat. Quedaran les peces del Chausson, probablement es mantindran a la mateixa habitació les que calgui fer servir, de manera que no es dispersin. Amb tot, cal acabar de carregar les prestatgeries per a veure com es reparteix tot.

La neteja ha comportat l’aparició de més cartells de línia (antics de la UAB, altres de línies barcelonines) que han anat al calaix sota el banc de treball. Els cartells operatius (Ral.libús) es troben a l’armari de la planta intermitja.

Encara falta ubicació definitiva d’una altra de les troballes d’aquests dies: una vitrina. Li falta un pom i una base, pero esperem que ben aviat serveixi per lluir maquetes i/o altres objectes significatius de la colecció de la casa.

Salut i peles

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.