Dissabte de posada en ordre

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Texte i fotos: Marcel Estadella

Com bon darrer dissabte de final d’any, calía fer dissabte per començar l’any net…

Així, hem començat de trasllat. El darrer any hem tancat l’Ayats a un parking cobert, ara hem trobat un altre emplaçament més proper a la nau i a millor preu, així que avui tocava trasllat. Tres xòfers amb plaques per a tres vehicles han deixat el problema resolt abans de migdia.

I com que quedava feina, hem començat a posar ordre a la nau. De fet, fa molt temps que calia posar molt ordre al departament de planxa(deu ser que el president n’és l’encarregat) i una mica ordre al departament de mecànica.

Això implica quatre habitacions i una reordenació necessària agrupant elements (Voluminosos a les habitacions d’entrada-esquerra, exclusivament mecànics a l’habitació del fons i de petit volum i carrosseria a l’antiga oficina).

De moment, davant el Graham hi ha una espècie de mercat de Calaf amb les peces que van de transició d’una habitació a l’altra. A l’antiga oficina hem quasi muntat unes prestatgeries de mecalux que ens han donat i que ens deixen al darrera les màquines de cobrament que teniem i que deixaran a davant la peceria petita. Les cantoneres i capos ja dormen a una de les habitacions.

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.