Dissabte de posada en ordre

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Texte i fotos: Marcel Estadella

Com bon darrer dissabte de final d’any, calía fer dissabte per començar l’any net…

Així, hem començat de trasllat. El darrer any hem tancat l’Ayats a un parking cobert, ara hem trobat un altre emplaçament més proper a la nau i a millor preu, així que avui tocava trasllat. Tres xòfers amb plaques per a tres vehicles han deixat el problema resolt abans de migdia.

I com que quedava feina, hem començat a posar ordre a la nau. De fet, fa molt temps que calia posar molt ordre al departament de planxa(deu ser que el president n’és l’encarregat) i una mica ordre al departament de mecànica.

Això implica quatre habitacions i una reordenació necessària agrupant elements (Voluminosos a les habitacions d’entrada-esquerra, exclusivament mecànics a l’habitació del fons i de petit volum i carrosseria a l’antiga oficina).

De moment, davant el Graham hi ha una espècie de mercat de Calaf amb les peces que van de transició d’una habitació a l’altra. A l’antiga oficina hem quasi muntat unes prestatgeries de mecalux que ens han donat i que ens deixen al darrera les màquines de cobrament que teniem i que deixaran a davant la peceria petita. Les cantoneres i capos ja dormen a una de les habitacions.

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.