El Graham: comencem de zero.

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Texte i fotos: Albert González Masip

Avui el nostre hoste Graham ha tornat a posar-se les piles. Podríem dir que torna a començar la seva existència. Perquè avui, amb el Jaume com a protagonista, hem desmuntat el càrter i repassat les pressions de la bancada del cigonyal que, amb l’ajuda d’una clau dinamomètrica, hem situat a 7 Kg . Les femelles dels caps de biela tenien totes el passador i eren ben acollades, de manera que no ha calgut fer-hi res. Un repàs al filtre de la bomba d’oli ens ha permès observar que era mal muntat i qui escriu s’ha ocupat de deixar-lo en condicions correctes.

I busca que buscaràs, avui el Miguel, el David Boqué –present al repertori-, i el Jaume, així com el cronista, s’han dedicat a la caça del tub d’aire i de la pistola de pintar o de petrolejar, que aquesta era la nostra intenció, a fi de deixar l’interior del motor a punt de macarrons. I res! Ni la presència del President, que sembla que havia de fer creure les eines desaparegudes, ha aportat cap novetat. Total, que, per ara, la pistola i la goma continuen ‘desparegudes en combat’.

Alternativament, un pinzell i gasoil han servit per netejar l’interior del càrter. Qui escriu s’ha divertit treient la junta de suro, que, malgrat que ha sortit sencera, era més endurida que un xoriço de Sòria de 40 anys d’antiguitat. Per tant, caldrà fer junta nova. I després, podrem començar a muntar!

El Josep Lluís, avui, amb l’ajuda del Miguel i del David, s’ha dedicat a capitalitzar la tasca de desmuntat dels plafons dels llums del 3055. Tornavisos i martell. I, parlant de martell, el Josep Lluís ha fabricat un mànec nou per a un cap que hi havia abandonat. Resultat: eina nova! I dels plafons ja n’hi ha la meitat d’enllestits.

Total, un dia rodó, amb frequents ullades al Chausson, que dormia allà al costat….

A la foto, observeu bé la cara de satisfacció del Jaume, vencedor del càrter… 20:54 15/04/2011


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.