Engeguem un altre cop

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per Albert G. Masip i Marcel Estadella

Avui l’equip de treball, format per quatre artistes ha començat el dia comentant el que calia comentar: el 2n Ral·li i les anècdotes corresponents. Després, temes molt més seriosos, tals com la propera arribada del nostre Chausson han ocupat la nostra atenció.

Un toc de xiulet ha recordat que érem allà per fer feina, de manera que, com un sol home, els quatre ens hem aixecat i hem anat a buscar les eines. Havíem de donar compliment a un acord de la darrera assemblea, pel qual es declarava feina d’interès urgent la restauració i posada al dia del 3055. Per tant, direcció Autònoma.

Mentre el senyor President realitzava tasques pròpies del càrrec, la resta d’operaris han procedit a començar l’arrencada dels vinils publicitaris, feina prèvia al treball de xapa. Amb sort desigual, s’ha procedit a l’arrencada de tot el plàstic. El Marcel ha arribat a temps de deixar-se les ungles al vinil –el cronista s’ha tallat i tot- perquè mentre uns trossos sortien com si res altres eren com dissecats i no sortien ni a tiros. Total, que, en cosa de poc més d’una hora els vinils han passat a millor vida. Amb una estranya combinació bicolor verd-vermell, el 3055 tenia un aspecte curiós que el Marcel ha fotografiat. (La màquina del cronista s’ha negat a funcionar per bateria baixa ja que es va cansar el cap de setmana darrer). President i Miguel han fet una detinguda inspecció ocular per veure el nivell dels mals de la xapa, que tampoc sembla que arribessin a ser excessivament greus i hem detallat les feines que caldrà fer a dintre.

Enllestit aquest punt, hem començat a desmuntar els plafons dels llums, pràcticament tots trencats. Tres ja han estat traslladats a la nau, amb l’esperança que l’equip del dissabte els comenci a desmuntar

Categories: Monotral 3055

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.