Preparatius del Ral.li (2)

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

Text i fotos: Albert González Masip

Un altre dijous irregular. La tropa present s’ha dedicat a anar enllestint els petits detalls que falten als vehicles participants.

Així, la Sava , ara ja Utrera 1, ha estat degudament batejada. Ha oficiat Mn. Miguel que, ajudat per l’acòlit Josep Lluís, han comprat la cola especial que ha permès enganxar el número 1 al frontal del vehicle. L’acte deu haver comptat amb padrins, però ni el cronista ni el Jaume no hi eren. El Marcel, aliè a l’acte, ha demanat permís per assumptes propis i ha marxat abans del bateig. Avui dia les coses ja no són com abans…

Per acabar d’arrodonir la Sava , el Miguel ha arranjat el muntant de la porta davantera que sembla que li havia sortit algun gra de pus… Dijous vinent li tocarà acabar de matar la cuca.

El Jaume i qui escriu han anat a mirar si podien curar la punxada de la roda posterior del 25. I sota la pluja, el 25, conduit pel cronista, seguia el Jaume que feia de cotxe pilot. Amb pluja la conducció és més divertida: llums encesos, neteja-parabrisa que no eixuga la part que serveix per mirar, molta precaució conduint sobre sòl mullat –perquè no se sap mai com pot reaccionar la baluerna en cas de frenada d’emergència- retrovisors inútils, etc etc Bé, tot ha anat sobre rodes, evidentment, excepte la punxada que, per causes alienes a ARCA, no s’ha pogut resoldre en el moment. Així és que, mitja volta, més aigua, menys visió, etc etc. Divertit. Al menys el xòfer s’ho ha passat bé, això segur!

I arribats de nou a la nau, ens hem trobat els invitats al bateig, que celebraven l’esdeveniment a la cafeteria. I demà, ITV al 25.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.