Tres virtuts (neteja, ordre i acabar feina)

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per Albert G. Masip

La primera sorpresa del matí ha estat quan hem descobert la neteja a fons que en Lluís i en Josep van fer sobre el banc de treball principal. És que no hi havia res!!!!! Per ajudar a recuperar la normalitat, el cronista i algú més s’han dedicat a recollir trastes de tot arreu i deixar-los de nou sobre el banc, a l’espera de la seva posterior reubicació. És que feia un mal d’ulls aquell banc sense res!!!

De totes maneres, l’”efecte neteja” ens ha afectat sobtadament. Cronista, Sergio i Lluís han començat a recollir porqueria escampada i hem omplert els contenidors de brossa, això sí, prèviament classificada i seleccionada. Hi havia ampolles d’aigua buides i draps escampats per tot arreu. Caldrà organitzar un concurs per veure qui en llença més! .

Per a les restes de més volum, disciplinadament, hem anat a la deixalleria més propera, on ens han atès molt amablement i, fins i tot, ens han lliurat un rebut de la porqueria dipositada, document que caldrà emmarcar i deixar ben visible en algun lloc de la sala.

El Sergio ha endreçat bateries, olis, falques, gats… i gossos.

Però és que, avui, de dijous semblava que n’hi havia tres o quatre: en Magrí, ajudat pel Josep, amb la seva activitat i dedicació habituals, ha muntat els frens de la Tuisa, les rodes i tot el que fes falta. A finals del matí l’autobús igualadí ha quedat a punt d’anar a la ITV.

El Jaume, el Sergio i en Lluís s’han emprès amb el radiador del Graham, que demanava a crits una mica d’atenció. Resultat: radiador i carcassa desmuntats, a fi de facilitar la futura extracció del motor.

El cronista i el Lluís s’han arribat a l’Autònoma a recollir els extintors dels dos autobusos allà estacionats, els quals seran duts a recarregar i retimbrar oportunament. I abans, l’encarregat de Seguretat i Higiene, amb les mans brutes, ha dut els tres primers extintors posats al dia, que han estat embarcats als tres vehicles en estat de circular que hi ha a la nau.

I, per no perdre els bons costums nadalencs, el Jaume ha dut una coca.

I el Presi?, què feia el Presi? Per demostrar que ja està guarit del tot, l’altre dia es preparava un rapel sota el pont de Montcada. I qui no ho cregui que miri la foto…

Apa, el cronista us desitja Bon Nadal i feliç 2011, amb l’esperit obert per continuar oferint-vos la saga dels dijous!

(Texte i fotos: Albert Gonzalez Masip)

NOTA de la redacció: el que no sabía el cronista és que per a arrodonir el dia, la Tuisa ha passat la revisió ITV amb resultat favorable. Apuntat queda.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.