Més Sava!

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per A.G.Masip

Els avui presents, acostumats ja al treball independent (em sembla que ja ens estem fent grans), hem continuat buscant feina per a la Sava. Mentre que en Jordi Magrí es dedicava a tensar els frens, amb el suport d’un llum i d’en Lluis i en Josep, el Miguel continuava fent retocs de negre i polint algunes peces d’alumini, el Jaume, el Josep Lluis i el cronista han atacat l’entapissat de la porta del conductor, tasca en que es trobaven quan han decidit tocar el dos, que el tres ja era fora…

Categories: Savita Utrera

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.