Transports González

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

per Albert G. Masip

Transports González és una petita empresa amb més de quaranta anys d’experiència en el transports de petites càrregues pel sistema de porta a porta. Disposem d’una flota de vehicles adequada per a cada necessitat, així com remolcs específics. A més, per a les vostres celebracions, aniversaris i casaments, Clàssics Gonzàlez, la nostra filial, us conduirà amb cotxes d’època.

La nostra dedicació passa pel transport i la missatgeria de tot tipus de volums de caire domèstic: mobles, aparells d’imatge i so, matalassos, ordinadors, roba, vidre, quadres, llibres i premsa, estris de cuina i electrodomèstics, productes alimentaris, plantes, gats, motors, rodes, caixes de canvi i un llarguíssim etcétera. En temps apropiats transportem també productes agrícoles, així com, degudament condicionades, bicicletes i motocicletes.

Confieu els vostres transports personals a Transports Gonzàlez.
Xofers experimentats, a prova d‘oliveres.
Preus sense competència!
——————————-
Davant d’aquesta excel·lent presentació, ARCA no ha dubtat en encarregar a l’esmentada empresa el transport de pneumàtics per als nostres autobusos des de Tarragona fins a Sabadell, en un excel·lent i ràpid servei en la modalitat porta a porta. Allà, personal especialitzat d’ARCA ha recollit el material, que ha quedat a disposició del vehicles que ho necessitin.

Crònica del viatge:

08.00 El transport es posa en marxa, en direcció a La Canonja, on s’ha de recollir el material. El sol encara no ha sortit

08.10 Arribem a Falset.

08.15 L’ocasió s’ha presentat: parada momentánea (com deia abans la RENFE ) per complimentar un encàrrec d’un soci d’ARCA. L’última adquisició de Domènech, foto que l’interessat rebrà personalment i amb bona definició.

09.10 Arribada a Gruas Tarragona i càrrega de la roda

10.00-20. Amb prou feines l’hem poguda encabir.

10.55 Arribada a Sabadell i lliurament del material.

11.20 Per fi ha sortit el trasto de dins!!!! Des d’aquí un agraïment a personal de la Mercedes.

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.