Reparació del 25

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per Marcel Estadella

Una vegada hi havia un pagès que llaurava la vinya, la darrera fila de la qual feia costat a uns arbres. Potser cansat com estava, i amb ganes de fer un trago, a l’última fila se li va enganxar l’arada amb les arrels d’un arbre i l’arada va trencar la punxa. L’home deia, ves si m’havia de passar ara, tot just a l’última fila i a més amb l’arrel de l’olivera que em fa tan bona collita… Emprenyat, se’n va anar a fer trago…
Bé, no sé per què explico aquest conte tan tonto… quan hauria d’explicar el que hem fet aquest dijous. A l’Autònoma, en Joan Cols i el cronista (Albert Gonzàlez) s’ha dedicat a col·locar una canalera al 25, canalera que va tenir la mala sort d’enganxar-se amb una branca d’olivera…

I al mateix temps hem sapigut quina és l’avaria del Ayats: els planetaris del diferencial. Les peces ja han estat localitzades i venen de camí cap al taller, juntament amb un palier que substitueixi al que va petar. Feina de muntatge per a la setmana que ve!

(Texte: Albert Gonzalez Masip. Fotos: David Arriola i Albert Gonzalez Masip)


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.