4th Sabadell Bus Rally

Published by Lluís Cuesta on

Els passats 4 i 5 de setembre de 2010 va tenir lloc el 4rt Ral.libús de Sabadell, amb la participació de 4 vehicles d’ARCA i 6 d’invitats, tres d’ells per primer cop.

Aquest any tenim video de l’event, gentilesa dels socis Manel Díaz i Andreu Susany:

 

Els dos Monotrals van tornar a treballar colze amb colze a la línia H1

Els dos Monotrals van tornar a treballar colze amb colze a la línia H1

Ja hem arribat a la quarta edició del Ral.libús i l’èxit de públic continua! Sis vehicles invitats, noves línies i un públic que omple cada cop més els autobusos. Entre els invitats que venien per primer cop aquest any destaquem el Pegaso 6031N de l’empresa Autocorb, el Pegaso 5024DL de l’empresa Sagalés, i el Pegaso 6420 ex-TMB 5014, preservat a títol individual pel nostre soci Jordi Magrí.

Aquest any hi havien preparades més sorpreses però no ha pogut ser, la bona acollida dels passatgers i aficionats ha estat només lleugerament coartada per les incidències mecàniques derivades de la longevitat dels vehicles participants: l’atracció del dia, el Routemaster anglès d’en Carles Pijuán, no ha pogut venir per problemes mecànics. D’altra banda, el dissabte a la tarda el Monotral UAB 16 i el nostre UAB 25 van tenir avaries que van deixar fora de servei al segon fins el dia següent, el diumenge al matí, que va ser quan el Pegaso d’Autocorb no podria finalitzar la primera volta per escalfament del motor obligant a un vehicle de les línies urbanes a anar al rescat d’una vintena de passatgers. I per adobar-ho, tot seguit un dels nostres vehicles, el Casas, va punxar en ruta, i novament una vintena de passatgers van haver d’esperar el vehicle de substitució. Després de tots aquests problemes el servei es va restablir ràpidament i tot va funcionar bé amb afluències màximes de passatgers cap al migdia i vespre.

Podem dir amb orgull que els sabadellencs consideren, a hores d’ara, el passeig en autobús clàssic com una de les activitats lúdiques inel.ludibles amb les quals poden gaudir durant la Festa Major.

Només ens queda desitjar de tot cor que els problemes mecànics dels autobusos es resolguin favorablement pels seus propietaris, i també els de salut del nostre president, que no va poder assistir a l’event, delegant la direcció del Ral.li a en Josep Pretel i a la sub-direcció (al manaire) d’en Joan Cols, els quals van aportar, respectivament, la màxima eficiència i eficàcia, atributs indispensables en tota xarxa de transport de qualitat.

 

Last 4 and 5 September 2010 Sabadell’s 4th Bus Rally took place with 4 vehicles belonging to ARCA plus 6 invited buses, three of them coming for the first time.

This year, we have got the event’s video, created by Manel Díaz & Andreu Susany:


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.