1a Mostra d’entitats de modelisme de Sabadell

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per Josep Pretel Sender

El passat diumenge, ARCA va participar a la 1a Mostra d’entitats de modelisme de Sabadell. Al stand de l’associació s’hi podia gaudir del nostre Pegaso 6035A que va fer les delicies de grans i petits, a més de tenir a la venda diferents elements del món de l’autobús.

També es va realitzar una linia especial amb el 25 i el Casas que unia la part central de l’exposició a l’Eix Macià amb una exposició de mòduls ferroviaris i el tren del Parc. L’èxit habitual d’aquestes activitats a Sabadell va fer que a darrera hora de la tarda els dos autobusos anesin amb totes les places ocupades.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.