Un Dissabte força productiu

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per Josep Pretel Sender

Ahir dissabte va ser força positiu. Pel matí vam fer una neteja interior al Monotral de cara a preparar-lo per a la seva participació en la concentració de cotxes clàssics Seat del proper diumenge (més info a l’agenda). Per la tarda vam desplaçar un equip a l’aparcament de l’Ayats per a veure si podiem confirmar quin era el problema que tenia ja que fa uns dies ens va donar un ensurt quedant-se sense transmissió. Després de fer algunes proves amb l’eix posterior vam decidir treure el palier costat conductor.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.