Moviments a la nau (2)

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

per Josep Pretel Sender

Tal i com us vam comentar en la primera part d’aquesta entrada, el 6038 va negar-se a engegar el dia del moviment…. tot i que no va ser per intents dels allà presents intentant diferents muntatges…. Un anàlisi calmat un parell de dies després va fer que arribessim a la conclusió que teniem el problema en el circuit de comandament i no pas al de potència, així que per finalitzar el moviment vam cablejar el comandament a través d’un humil pulsador de parada sol.licitada. Ara tocarà repasar el circuit que va al pulsador del tablier.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.