Moviments a la nau (2)

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per Josep Pretel Sender

Tal i com us vam comentar en la primera part d’aquesta entrada, el 6038 va negar-se a engegar el dia del moviment…. tot i que no va ser per intents dels allà presents intentant diferents muntatges…. Un anàlisi calmat un parell de dies després va fer que arribessim a la conclusió que teniem el problema en el circuit de comandament i no pas al de potència, així que per finalitzar el moviment vam cablejar el comandament a través d’un humil pulsador de parada sol.licitada. Ara tocarà repasar el circuit que va al pulsador del tablier.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.