Dissabte aprofitat

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per Marcel Estadella

Per raons de pes , avui només érem dos a la nau . Però no es pot dir que hem fet poca feina . D’entrada , en Joan Cols ha començat a preparar al Casas per a desmuntar l’embragatge . Després de molt gruar , ens hem rendit a l’evidència i es procedirà a fer embragatge . La feina no és pas petita : desmuntar la palanca de canvis , el registre del tacògraf , afluixar el pont intermitg de la cardan , desconnectar la cardan i afluixar tot el conjunt d’embragatge per fer-lo fora . Cansa només d’explicar-ho , així que de moment , s’ha fet les dues primeres fases :

I així ja tenim els tres seients a punt per a que el dijous en Manel els acabi de netejar i pulir per començar a imprimar .


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.