Darrera setmana a la UAB

Published by Lluís Cuesta on

Sorry, this entry is only available in Catalan.

per Marcel Estadella

El temps no perdona i el Ral.libús s’apropa . Quan aquest dijous en Miguel, en Jaume i jo mateix arrivàvem a la UAB ens trovàvem amb en Jose Luis i els germans Anido que havíen aprofitat molt bé el temps : les gomes de l’articulació ja estàven muntades i les portes molt avançades . L’Antonio havía acabat el temps disponible (feina obliga) i acabat el primer torn , ja estava canviat per marxar a treballar.

Per acabar el dia , el Casas ha anat afer nonetes a la nau , a on podrem acabar la reparació del lateral sota finestra i possiblement muntar els passos de roda per donar-lo per acabat . I com deien els de la Warner : That’s all folks !

Una respuesta/Una resposta a “Darrera setmana a la UAB”

-el 02 ago 2008 a las/a les 11:32 pmPegaso 5317
Estais haciendo un trabajo con ese coche, me han encantado las fotos y veros dale que te pego preparando todo para el rally bus, pena que no puedo subir a verlo. Lluis gracias tambien a ti por las fotos del “16″

Un salut para tots desde tierras calurosas de Cáceres

Abraham

Categories: General

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.